De Stiep Educatief


Puzzels

Puzzel mee!

Puzzels
02 OKT 2017
Puzzel mee!
Ria van Adrichem, Itie van den Berg en 
Leonie van de Wetering 

Waarom puzzels?
Veel cursisten vinden puzzels leuk. Ook docenten vinden puzzels leuk, want puzzels zijn een middel om op een speelse manier te oefenen met diverse taalaspecten en om de variatie in werkvormen te vergroten. 

Wat is Puzzel mee!?
Een serie puzzels voor weinig ervaren lezers met variatie in niveau, vorm en moeilijkheidsgraad. Puzzels om in te zetten in de lespraktijk, met diverse doelen en om deelnemers zelfstandig mee te laten werken.

Ook geven we elk jaar een serie zomerpuzzels uit. Als deelnemers wekenlang niet met taal bezig zijn, merk je dat na de zomervakantie. De zomerdip! Om die te bestrijden zijn de zomerpuzzels een groot succes.

Niet alleen volwassenen maar ook kinderen gaan door de zomervakantie achteruit met lezen. Hoe kan ik voor mijn (klein)kind en voor mezelf van lezen een feest maken? Ook in de vakantie? Dat kan met dit ZomerDIPvakantieboek.

Met ingang van september 2013 zijn we gestopt met het puzzelabonnement op maandelijkse basis. Wel zijn alle 700 puzzels van eerdere jaargangen Puzzel Mee! nog te bestellen voor € 60,- per jaargang van 100 puzzels.