De Stiep Educatief


Puzzels

Puzzel 2021 uit! Op naar 2022

Puzzels
02 DEC 2021
€ 3,00
Puzzel 2021 uit! Op naar 2022

Puzzel mee het jaar uit! 

Ook dit jaar een puzzelboek om met plezier terug te kijken op het oude jaar en vol verwachting uit te zien naar het jaar 2022.
Corona houdt ons nog steeds in de greep. Het aantal ontwikkel/leermomenten van de deelnemers was minimaal dit jaar. Wilt u uw deelnemers aan het einde van dit jaar een extra taalimpuls geven en verwennen met een puzzelboekje? Wij leveren daar graag onze bijdrage aan.

Puzzels zijn een prachtig geschenk,

want puzzels dagen de deelnemers uit. Ze activeren de hersenen en leveren een bijdrage aan uitbreiding van de woordenschat en creativiteit. Dus geef ze dit boekje als eindejaarsgeschenk om in de vakantie toch actief met taal bezig te zijn. In dit puzzelboekje weer een variatie aan thema’s en aan puzzels qua vorm en moeilijkheidsgraad. Deze handige oppepper in A5-formaat kan ook makkelijk mee in de tas of in een envelop om te versturen.

Zomerpuzzels

Puzzels
21 OKT 2017
€ 3,00
Zomerpuzzels
Elk jaar geven we een serie zomerpuzzels uit. Als deelnemers wekenlang niet met taal bezig zijn, merk je dat na de zomervakantie. De zomerdip! Om die te bestrijden zijn de zomerpuzzels een groot succes. Het boekje is een verzameling van afwisselende puzzels qua inhoud en moeilijkheidsgraad met een zomers karakter.

Het wordt uitgegeven op handig A5-formaat zodat het makkelijk mee kan in de tas.

Puzzelboek 2020

Puzzels
08 DEC 2020
€ 3,00
Puzzelboek 2020

De puzzelthema’s van 2020

Vogels tellen, Valentijn, klappen voor de zorg, aprilgrap, liefde in oorlog, sportkind, schoon strand, de wolf, zon in september, gezond eten, gered in Izmir, coronawoorden, klein geluk.

Elke maand heeft een verhaal in de vorm van een puzzel. We hebben vooral gekozen voor verhalen met een glimlach.

Eet je mee?

Puzzels
23 OKT 2018
€ 3,00
Eet je mee?

Eet je mee? is geïnspireerd door het thema van Nederland leest 2018: voeding.
De puzzels zijn geselecteerd op basis van dit thema waardoor u in Eet je mee? 15 puzzels vindt over allerlei aspecten van voeding.

Deelnemers beleven veel plezier aan onze puzzels, dus geef je deelnemers een puzzelboekje met 15 puzzels op handig A5-formaat. Zo zijn ze creatief bezig met taal over eten en bouwen ze aan hun woordenschat.

Puzzel mee!

Puzzels
02 OKT 2017
€ 60,00
Puzzel mee!
Ria van Adrichem, Itie van den Berg en
Leonie van de Wetering

Waarom puzzels?
Veel cursisten vinden puzzels leuk. Ook docenten vinden puzzels leuk, want puzzels zijn een middel om op een speelse manier te oefenen met diverse taalaspecten en om de variatie in werkvormen te vergroten.