De Stiep Educatief


Methoden leesplezier

Lezen maar!

Methoden leesplezier
19 SEP 2017
Lezen maar!
werkbladen om methodisch én thematisch te werken aan leesbeleving
Ria van Adrichem en Anita Middel

Derde deel in een reeks losbladige systemen met werkbladen. Dit deel biedt werkbladen bij zes nieuwe leesboeken van de Stiep Educatief: 
De geur van wilde bosviolen, Ver weg van daar, In de schaduw van een kind, Een prachtig aanbod, Adres onbekend en Mag het ietsje meer zijn?

Aan de hand van de werkbladen leren cursisten zelfstandig en in hun eigen tempo boeken uit verschillende genres te lezen, te beleven en te verwerken. Ze leren daardoor omgaan met diverse genres en het belang van elementen die het boek zelf biedt zoals lay-out, informatie op voor- en achterkant, inhoudsopgave en illustraties, en ontwikkelen op die manier hun eigen leesvoorkeuren en keuzestrategieën

Naast werkbladen Voor het lezen, Het verhaal en Taal in het boek of Taal in het verhaal zijn er bij elk boek thematische werkbladen opgenomen, waarin ook sleutelvaardigheden zijn verwerkt. De werkbladen zijn zowel geschikt voor Nederlandstaligen als anderstaligen. 

Achter in de map zijn overzichten van de behandelde onderwerpen en de antwoorden opgenomen.

ISBN 90 71740 77 5 
Prijs € 40,00
Setprijzen: 
Lezen maar! + 1 x 6 leesboeken € 76,50
Lezen maar! + 5 x 6 leesboeken € 225,25

Opmerking: Als je een set met 1 of 5 exemplaren bestelt via de bestelknop, zie je niet de kortingsprijs. Op de factuur houden we wel rekening met de korting.