De Stiep Educatief


Methoden leesplezier

Lees je mee?

Methoden leesplezier
13 SEP 2017
Lees je mee?
werkbladen om methodisch én thematisch te werken aan leesbeleving
Itie van den Berg, Leonie van de Wetering, Ria van Adrichem 

Voor het startpakket leesboeken Taal voor het Leven hebben wij bij Emma of Drie dagen Parijs, De verkeerde tafel, Boek je toekomst en Blaffende agent en andere bijzondere verhalen werkbladen gemaakt. 
Naast deze werkbladen per boek hebben we Algemene werkbladen ontwikkeld, die gebruikt kunnen worden bij elk boek. Als extra bieden wij werkbladen bij Al die vreterij.

Met de werkbladen Lees je mee? lezen deelnemers (zelfstandig) boeken uit verschillende genres, beleven ze de verhalen en verwerken ze de inhoud als opstap voor het opnieuw kiezen van een boek. 
Naast de werkbladen Voor het lezen, Het verhaal en Taalopdrachten, zijn er bij elk boek thematische werkbladen opgenomen, waarin ook sleutelvaardigheden zijn verwerkt.
Lees je mee? is geschikt voor Nederlandstalige en anderstalige deelnemers.

'Ik vind de werkbladen goed opgebouwd en heel handig om mee te werken. Behalve een open houding en de wil te (leren) lezen, is er geen speciale voorkennis vereist. Het is handig als deelnemers zelf de teksten kunnen lezen, maar ik help soms ook met lezen of lees voor', aldus een docent van een lees- en schrijfgroep. 
Achter in de map zijn overzichten van de behandelde onderwerpen en de antwoorden opgenomen. 

ISBN 978 90 821019 1 1 
Prijs € 40,00
Setprijzen: 
Lees je mee? + 1 x 5 leesboeken € 72,00
Lees je mee? + 5 x 5 leesboeken € 200,25

Opmerking: Als je een set met 1 of 5 exemplaren bestelt via de bestelknop, zie je niet de kortingsprijs. Op de factuur houden we wel rekening met de korting.